Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 2 людини
Офіційне найменування:
Лопушницька гімназія
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
с. Лопушниця
Адреса:
82062,Львівська область, Старосамбірський район, с. Лопушниця, вул. Івана Франка буд. 102.
Телефони:
не вказані
E-mail:
schoollopushnytsya@gmail.com

З нагоди 210-річчя від дня народження Тараса Шевченка ми вшановуємо пам'ять про нього. Читаємо, перечитуємо Кобзар. І відчуваємо любов до Бога, України, простого люду. Незважаючи на страшні події в Україні, голос Шевченка живе посеред нас, додає сміливості, впевненості у боротьбі з ворогом і дає настанову:
" Борітеся - поборете!".
Розпочали свято наймолодші учасники із композицією " Батько наш - Шевченко, мати - Україна". Священну для кожного українця книгу, "Кобзар", внесли на вишитому рушнику учні 4 класу під час композиції "Відкриваю "Кобзар" і душею радію". Разом з п'ятикласниками поринули присутні у дитинство поета під час інсценізації "Мені тринадцятий минало". "Незламний дух нашого народу - словами Кобзаря"- тема, яку озвучили учні 7 класу. Третьокласники ж присвятили Кобзарю сценку "Зоре моя вечірняя ". І плакала Катерина в однойменній інсценізації 9 класу. І постала розшматована Україна в уяві восьмикласників ("Великий льох"). Вкраїнська сім'я читала за вечерею твори Тараса Шевченка і закликала зупинити кляту війну у виставі "Шевченко між нами" (2, 6 клас).
На закінчення заходу з напутнім словом до учнів звернувся директор гімназії М. Й. Сушинський та почесні гості: професор М.М.Кріль, О.П.Саламаха та отець Ігор Знак.
Ми, нащадки Кобзаря , завжди будемо берегти у своїх серцях той вогонь любові до України, який запалив Поет своїми безсмертними творами.

❤️Весело та креативно День святого Валентина відсвяткували у нашій гімназії. Ігрова програма "Яка ти козачка? Який ти козак?", присвячена цьому чудовому святу. була насичена оригінальними жартами , веселими конкурсами, привітаннями. ❤️Куцалаба Тетяна Іванівна провела челендж між старшокласниками, присвячений коханню. Ошатні дами, мужні козаки змагалися не тільки у своїх фізичних уміннях, а й перевірили знання з англійської мови та ще більше полюбили нашу рідну, українську. Кожен мав змогу опустити валентинку для близької людини у скриньку побажань. Не обійшлось без неймовірних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних зізнань.
❤️Це свято було наповнене радістю, надією, довірою та любов'ю. І не важливо, якого ти віку, кожен підвладний коханню. ❤️Тож бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри в Перемогу! Будьте щасливі!!! Будьте кохані!!!❤️

Наша мрія - єдність, свобода, незалежність та мир. Тому День Соборності - це свято кожного українця. Про це розповідали учні 2 та 6 класів під керівництвом Остафінської Л.М. у час виховної години "У нашій соборності - наша Перемога!" Продовжив святкування патріотичний ланцюг єдності: в приміщенні школи, що символізував єдність у державі, та на шкільному подвір'ї, що показав ту цінність, яку визнає світ. У нашій соборності - майбутнє України.

Напередодні Різдва учні 4,6,7 класів Лопушницької гімназії під керівництвом вчителів Лінинської О.Є та Хом'як Н. М., а також за сприянням батьків взяли участь у акції "Різдвяні пташки". Зірка була освячена владикою Ярославом Прирізом в каплиці Дрогобицької духовної семінарії. Різдвяна зірка звіщала про те, що ми, вертепуючи, будемо допомагати 80-й десантній бригаді на закупівлю дронів. Завдяки жителям сіл Лопушниця і Катина була зібрана сума 10000 грн.

Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.